Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@22:21:29 GMT

«آل طه» با صد هزار مخاطب در همدان

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۴۶۵۶۷

«آل طه» با صد هزار مخاطب در همدان

علیرضا مصطفایی مسئول مؤسسه فرهنگی آل طه در همدان در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان اظهار کرد: مجموعه فرهنگی آل طه از سال 1383 با شروع نماز جماعت مغرب و عشاء در پارک کودک اقدامات فرهنگی خود را در شهرستان آغاز نمود.
وی افزود: اقدامات فرهنگی مجموعه آل طه از زمان آغاز فعالیت‌های خود در فضاهای گردشگری شهر همچون پارک‌ها و بوستان‌های باغ ایرانی، ارم، پارک شاهد و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در اعیاد و مناسبت‌های ملی و مذهبی ادامه یافته است.
مصطفایی ادامه داد: قرائت دعای ندبه و استفاده از سخنرانان مطرح کشوری جهت ایراد بیانات در روز‌های جمعه فصل بهار و تابستان در آرامگاه بوعلی سینا از جمله برنامه‌های این مجموعه فرهنگی است.
مسئول مجموعه فرهنگی آل طه در همدان ادامه داد: این مجموعه چند سالی است با همکاری بنیاد شهید استان، مجری ویژه برنامه شب‌های قدر در گلزار شهدا است که خوشبختانه مورد استقبال گروه‌های مختلف مردمی نیز قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه دشمن در حال برنامه‌ریزی علیه جوامع اسلامی است، عنوان کرد: وظیفه همه ماست که در برابر تهاجم فرهنگی دشمن نسبت به انجام فعالیت‌های فرهنگی حساس بوده و اقدام نماییم.


مصطفایی با بیان اینکه دشمن با تهاجم فرهنگی به دنبال سست کردن اعتقادات جوانان است گفت: در شرایط فعلی هر مجموعه فرهنگی اعم از مسجد، حسینیه و کانون‌های اسلامی موظف اند جهت زنده نگه‌داشتن دین اسلام با نام اهل بیت‌(ع) کار فرهنگی موثر انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه مجموعه فرهنگی آل‌طه با 60 نفر نیروی کار در اعیاد و مناسبت‌های مختلف با اهدای جوایز تا حد زیادی در جذب مخاطب موفق عمل کرده است، اضافه کرد: به طور میانگین در طول سال 100 هزار نفر مخاطب برنامه‌های مختلف مجموعه فرهنگی آل طه در همدان هستند.
مسئول مجموعه فرهنگی آل طه در همدان افزود: از دستگاه‌های فرهنگی استان همچون اداره فرهنگ و ارشاد و تبلیغات اسلامی خواستاریم جهت ارتقای فعالیت‌های این مجموعه‌ها همکاری و حمایت‌های بیشتری مبذول داشته باشند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود

برنامه «تهران ۲۰» ساختار و تعریف مشخصی برای مخاطب دارد و تلاش بر این است که مطالبات شهروندان تهرانی در آن بررسی، تشریح و پیگیری شود. مجتبی احمدی تهیه کننده تهران ۲۰ درباره این برنامه گفت: اینکه توانستیم بعد از سال‌ها تلاش در چهار سال اخیر بیش از همیشه اعتماد مخاطب را به دست بیاوریم بسیار خوب است.

او ادامه داد: در حفظ ماموریت برنامه با تلاش همه همکارانم در سال‌های اخیر به روندی رو به جلو در پیگیری خواسته‌های ساکنان استان تهران دست پیدا کردیم که  به نظر اتفاق مهمی است.

وی ادامه داد: از اواخر سال گذشته بخش هشتگ تهران ۲۰ را فعال کردیم که محصول آن ارتباط تصویری با مخاطب بود و عملاً با باور اینکه برنامه می‌تواند در نمایش خواسته‌های مردم سهمی داشته باشد و آن را از طریق مسئولین مرتبط پیگیری کند هم استانی‌ها را بر آن داشت که با امیدواری نسبت به ارسال ویدیویی از خواسته‌هایشان در بخش هشتگ تهران ۲۰ با ما همراه شوند و تلاش برنامه هم بر این بود که با پخش ویدیو‌های ارسالی مردم و روی خط آوردن و یا حتی در میز گفتگوی تهران ۲۰ به نقد و بررسی نشاندن آن موضوع، نسبت به نتیجه خواسته مخاطب اقدامی موثر داشته باشد.

احمدی درباره تغییرات فصل جدید توضیح داد: در فصل جدید تیم خبری برنامه تهران ۲۰ فعال‌تر از گذشته عمل می‌کند و با افتتاح روزنامه تهران ۲۰ که در حقیقت انعکاس تمام اخبار روز تهران و تحلیل و بررسی نقل قول‌های مرتبط با موضوع روز است فرصتی را ایجاد کرده‌ایم که در درباره موضوع هر شب جدا از نظر مهمان حاضر، نقل قول‌های مرتبط و البته موافقین و مخالفین را از طریق روزنامه به مخاطب منعکس کنیم تا ضمن پربارتر ساختن میز تحلیل، از یک طرفه به قاضی رفتن در هر موضوعی خودداری کرده و فرصت را برای افراد مختلف مرتبط با سوژه و سناریوی موضوع اتاق فکر پیش ببریم.

وی فزود: در واقع اتاق فکر برنامه تهران ۲۰ در فصل جدید جدا از تامین محتوای مورد نیاز برنامه به دنبال رصد اخبار و انعکاس آن در کنار میز اصلی برنامه است و عملاً این اتفاق فرصت را ایجاد کرده است که مخاطب از زوایای مختلف در خصوص یک موضوع مطلع باشد و البته تا حدودی با دیدن برنامه تهران ۲۰ از اخبار و اتفاقات روز جامعه به ویژه اتفاقات استان تهران  آگاه شود. 

 احمدی درخصوص دیگر ابعاد برنامه تهران ۲۰ عنوان کرد: همانطور که در گفتگو‌های قبلی عرض کردم برنامه تهران ۲۰ جدا از ماموریت‌هایش در خصوص اتفاقات روز شهر تهران و استان تهران و واکنش به موقع در خصوص اتفاقات روز اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به دنبال این است که بتواند پرونده‌های ثابت روی میز را مدام پیگیری کند و محصول آن را به شکل مستمر در اختیار مردم و مسئولین قرار دهد.

این تهیه کننده ادامه داد: پرونده‌های مرتبط با ترافیک تهران، آلودگی هوا، حمل و نقل عمومی، ساختمان‌های نا ایمن، هزینه‌های مسکن، دلار و طلا، قیمت کالا‌های اساسی و ... در کنداکتور ثابت محتوای برنامه جای دارند و با توجه به درخواست مخاطبان مدام تلاش داریم با اطلاع رسانی و تحلیل به موقع شهروندان و هم استانی‌های عزیز را از وضعیت موجود و پیشرفت‌های پیش رو مطلع کنیم.

او در پایان تصریح کرد:  در فصل پیش روی تهران ۲۰ به دنبال تغییراتی اساسی‌تر با تغییر دکور و فرم و محتوای برنامه هستیم که به موقع در این خصوص نیز توضیح می‌دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • حمایت قاطع بیش از ۵۰۰ گروه تبلیغی از نیروی انتظامی و طرح نور
  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • توطئه برهنگی برنامه نفوذ دشمن برای استحاله و براندازی است
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود